Όλγα Κεφαλογιάννη: Αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης όταν έμαθα ότι...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η μεγάλη αποκάλυψη της Όλγας Κεφαλογιάννη: Αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης όταν έμαθα ότι...
Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Διαβάστε το στο Όλγα Κεφαλογιάννη – «Λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης»
Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Διαβάστε το στο Κεφαλογιάννη: Λόγω της ηλικίας μου αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης- Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση
Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι φοβήθηκε εξαιτίας της ηλικία της. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Τι έχει αλλάξει στον τρόπο σκέψης σας από τότε που γίνατε μητέρα; Η μητρότητα είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας. Για μένα, είναι σαν να έχω κάνει επανεκκίνηση. Οι προτεραιότητες, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου έχουν μπει πλέον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΌλγα Κεφαλογιάννη: «Λόγω της ηλικίας μου αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης»
Στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα, αναφέρθηκε στη […]
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Λόγω της ηλικίας μου αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για την εγκυμοσύνη της: «Λόγω της ηλικίας μου αισθάνθηκα φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης»
Για την μητρότητα μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για την μητρότητα και την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας πως…
Διαβάστε το στο politik.gr