Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει για την ένταση στη Super Κατερίνα
18:10 - 12/01/2022
Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της Super Κατερίνα. Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει για την ένταση που δημιουργήθηκε ότι αυτά συμβαίνουν στις παρέες, αλλά και στις ζωντανές εκπομπές. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε. Είναι live εκπομπή. Γενικά εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Με το Κατερινάκι […]
The post Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει για την ένταση στη Super Κατερίνα appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα μετά την ένταση με τους συνεργάτες του
Το μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον εκνευρισμό στον τηλεοπτικό αέρα - Όσα είπε για τους συνεργάτες τουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα μετά την ένταση με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα
Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης 12/1 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα,
To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα μετά την ένταση με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ Δημήτρης Γάκης για την μάχη του με τον καρκίνο
Παθαίνεις ένα σοκ. Ωστόσο επειδή σ’ εκείνη τη φάση δεν χρειαζόταν κάτι άλλο παρά μία παρακολούθηση, συνέχισα κανονικά τη ζωή μου.
Ο Δημήτρης Γάκης για την μάχη του με τον καρκίνο - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr