Όλγα Κεφαλογιάννη: Η μητρότητα είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου

20:24 - 12/01/2022

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στους φόβους της και την ευτυχία που βιώνει από την μητρότητα.Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο περιοδικό «HELLO!» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο νέο ρόλο που έχει αναλάβει, καθώς πριν μερικούς μήνες έγινε μητέρα, ενώ μίλησε και για τους φόβους της. Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε: - Πώς είστε ως μητέρα; Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε ένα βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά