Survivor 5: Εκνευρισμένοι οι Διάσημοι με τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Μου σπάει τα νεύρα»
22:02 - 12/01/2022
Με την Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως τα έχουν βάλει οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων. Οι παίκτες δείχνουν ενοχλημένοι από τον χαρακτήρα της ηθοποιού και δεν το κρύβουν στις δηλώσεις τους στην κάμερα του Survivor. «Εχθές ήταν πολύ ωραία που κερδίσαμε γιατί ξανά φάγαμε και η ομάδα είναι πάρα πολύ χαρούμενη» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως: «Παρ’ όλο που ήμασταν μπροστά στο σκορ είχα μια διαμάχη με τη Μυριέλλα γιατί δεν ακούει συνήθως. Εμένα εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να είμαστε άνθρωποι, να είμαστε μια ομάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση. Αυτό που με ενοχλεί εμένα και όλη την ομάδα είναι ότι της λέμε κάτι για να συνερ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Οι Διάσημοι θέλουν να… «διώξουν» την Μυριέλλα Κουρεντή - «Μου σπάει τα νεύρα»
Αυτό που με ενοχλεί στην Μυριέλλα είναι πως της λέμε κάτι για να συνεργαστεί και δεν συνεργάζεται», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Διαβάστε το στο Έξαλλος ο Γιωρίκας με την Μυριέλλα στο Survivor: «Μου σπάει πολύ τα νεύρα» (vid)
Ο Γιωρίκας Πιλίδης «άνοιξε πυρ» για την Μυριέλλα Κουρεντή και ανέφερε ότι κάνει άνω κάτω την ομάδα. «Βόμβα» έριξε ο Κατσαούνης μιλώντας για «στημένο» παιχνίδι από τους Μαχητές για να φύγει η Παρασκευή.
Διαβάστε το στο Survivor: Οι Διάσημοι θέλουν να απαλλαγούν από την Μυριέλλα Κουρεντή – «Μου σπάει τα νεύρα»
Στο επίκεντρο του φετινού Survivor εξακολουθεί να παραμένει η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία μετά το φλερτ
To άρθρο Survivor: Οι Διάσημοι θέλουν να απαλλαγούν από την Μυριέλλα Κουρεντή – «Μου σπάει τα νεύρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSurvivor: Ο Γιωρίκας Πιλίδης τα έβαλε με τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Μου σπάει τα νεύρα»
Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του με την συμπαίκτριά του στο Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης θεωρεί ότι οι εντάσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν, ενώ δήλωσε ότι του σπάει τα νεύρα. «Οι εντάσεις θεωρώ ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος […]
The post Survivor: Ο Γιωρίκας Πιλίδης τα έβαλε με τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Μου σπάει τα νεύρα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr