Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»
12:48 - 13/01/2022
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της – είτε
To άρθρο Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου – «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων – Έχω χαμηλή γονιμότητα»
«Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι», λέει η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα»
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωραρίωνΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου
Τη σκέψη της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία ήταν καλεσμένη και έχει ήδη αποκαλύψει ότι πέρασε αυτή τη διαδικασία. «Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ μες τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα»
«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά» [βίντεο]
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της ότι θέλει να γίνει μητέρα. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει και εκείνη μια μέρα να αποκτήσει οικογένεια. Στη σημερινή εκπομπή με αφορμή την παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη, η...
The post Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕξομολόγηση Κατερίνας Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων τον επόμενο μήνα»
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συγκεκριμένης συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ανθής και πως ίσως τον επόμενο μήνα να κάνει και η ίδια κατάψυξη ωαρίων. «Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα»
Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της την Ανθή Σαλαγκούδη για μια… γυναικεία κουβέντα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καινούργιου: Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα
«Έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα» (video)
«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr