Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022 – Αγία Νίνα Ισαπόστολος

12:58 - 13/01/2022

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΙΒ/ 15 – 21 – 15 Ο δέ Ιησούς γνούς ανεχώρησεν εκείθεν καί ηκολούθησαν αυτώ όχλοι πολλοί, καί εθεράπευσεν αυτούς πάντας, … 16 καί επετίμησεν αυτοίς ίνα μή φανερόν ποιήσωσιν αυτόν, 17 όπως πληρωθή τό ρηθέν διά Ησαίου τού προφήτου λέγοντος 18 Ιδού ο παίς μου, όν ηρέτισα, ο αγαπητός μου, εις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Κριός Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα… Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ευαγγέλιο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 – Αγία Νίνα η Ισαπόστολος

Το Ευαγγέλιο της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022. Απόδοση της εορτής των Θεοφανείων. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Αγία Νίνα η Ισαπόστολος. Οι Άγιοι Τριάντα Τρεις Πατέρες εν Ραϊθώ αναιρεθέντες. Οι Άγιοι Τριάντα Οκτώ Πατέρες εν Σινά αναιρεθέντες. Κατά Ματθαίο: Ο εκλεκτός δούλος. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 – Αγία Νίνα η Ισαπόστολος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τι αναφέρουν στα πρωτοσέλιδα οι αθλητικές εφημερίδες για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022. Μαρία Καλτσίδη για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο