Ψευτογιατρός: «Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό», κατέθεσε ένα από τα θύματα

14:18 - 13/01/2022

Όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη σκοτεινή δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που αφέθηκαν στις δήθεν θεραπείες του κι για άλλες 14 απόπειρες. Ένα από τα θύματά του κατέθεσε ότι τον χειρούργησε ως ορθοπαιδικός, έχοντας δίπλα του πρώην υπουργό.  Άλλη μια συγκλονιστική μαρτυρία ακούστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου διεξάγεται η δίκη του ψευτογιατρού. Πρωταγωνιστής ένας άντρας, ο οποίος εμπιστεύθηκε τον «Dr Kontos» για να θεραπεύσει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη που του δημιουργούσε σοβαρά κινητικά προβλήματα και κατέληξε ανάπηρος κατά 85% μετά από εγχείρηση που υπεβλήθη από τον «ψευτογιατρό» και τρεις συγκατηγορουμένους του, μεταξ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Dr Kontos: «Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό – Πλέον έχω αναπηρία 85%»

Τη μαρτυρία ενός άντρα που εμπιστεύθηκε τον «Dr Kontos» για να θεραπεύσει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη που του δημιουργούσε σοβαρά κινητικά προβλήματα και κατέληξε ανάπηρος κατά 85% μετά από εγχείρηση που υπεβλήθη από τον «ψευτογιατρό» και τρεις συγκατηγορουμένους του, μεταξύ των οποίων και ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός, άκουσαν οι δικαστές του ΜΟΔ. Ο μάρτυρας εξέθεσε […] The post Δίκη Dr Kontos: «Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό – Πλέον έχω αναπηρία 85%» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δίκη Dr Kontos: «Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό – Πλέον έχω αναπηρία 85%»

«Μου είπε "όλα γίνονται, θα σε κάνω να παίξεις και μπάλα"»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δίκη "ψευτογιατρού": Μάρτυρας κατέθεσε πως τον χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό

Δίκη "ψευτογιατρού": Μάρτυρας κατέθεσε πως τον χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργόvdounis Thu, 13/01/2022 - 14:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά