Τσίπρας: Παραμένω θετικός στον κορονοϊό - Με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω στη Βουλή

15:54 - 13/01/2022

Σε νέο rapid test υποβλήθηκε σήμερα, 5 μέρες αφού βρέθηκε θετικός, ο Αλέξης Τσίπρας, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν κι αυτό θετικό. Έτσι αποφάσισε να παραμείνει σε καραντίνα, παρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για να μην μεταδώσει τη νόσο σε συναδέλφους του.Θετικό ήταν το αποτέλεσμα του νέου rapid test στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται ν’ ακολουθήσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα παραμείνει σε καραντίνα. «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό. Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας για καραντίνα – «Με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Bουλή και να κολλήσω συναδέλφους»

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό. Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…» έγραψε στα social media ο Αλ. Τσίπρας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τσίπρας: Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό. Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…» έγραψε στα social media ο Αλ. Τσίπρας

Διαβάστε το στο tovima

Τσίπρας: Παραμένω θετικός στον κορονοϊό, αλλά με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», σχολιάζει ο ίδιος. Την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει φωτογραφία με το θετικό αποτέλεσμα του τεστ: Τι λέει ο ΕΟΔΥ για την απομόνωση όσων βρέθηκαν θετικοί Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νεότερου πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ για τα άτομα με επιβεβαιωμένη λοίμωξη από Sars-Cov-2, ισχύουν τα εξής σε ό,τι αφορά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Τσίπρας: Πέρασαν 5 μέρες νόσησης, βάσει ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω στη Βουλή

«Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», σχολιάζει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τσίπρας:Παραμένω θετικός στον κορωνοϊό αλλά με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω στη Βουλή

Με κορωνοϊό εξακολουθεί να νοσεί ο Αλέξης Τσίπρας όπως ενημέρωσε ο ίδιος, ο οποίος ανέδειξε παράλληλα το προβληματικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό. Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Παραμένει "θετικός" ο Αλ. Τσίπρας: «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω στη Βουλή»

Παραμένει "θετικός" ο Αλ. Τσίπρας: «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω στη Βουλή»vdounis Thu, 13/01/2022 - 16:11

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αλ.Τσίπρας: Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλ.Τσίπρας: Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε το στο spoilers

Αλ.Τσίπρας: Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Παραμένει θετικός ο Αλέξης Τσίπρας – «Με βάση τον ΕΟΔΥ θα μπορούσα να πάω στη βουλή και να κολλήσω άλλους»

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του ενημερώνει πως παραμένει θετικός στον κορονοϊό και αφήνει αιχμές για την πενθήμερη καραντίνα Ο κ. Τσίπρας που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά