Α.Τσίπρας: «Θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή & να κολλήσω συναδέλφους - Το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό»
15:56 - 13/01/2022
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε πριν από λίγο ανάρτηση για την νόσησή του από κορωνοϊό.
Ο κ. Τσίπρας που δημοσίευσε στο Twitter το αποτέλεσμα του θετικού του τεστ λέει πως ο ίδιος παραμένει θετικός και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει γιατί έχει ολοκληρώσει την πενθήμερη καραντίνα του, αλλά επιλέγει να μην το κάνει.
«Θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό», λέει ο ίδιος, και συμπληρώνει πως δεν θα το κάνει, κάτι που είναι επιλογή του, σε αντίθεση με, πολλούς άλλους στην ίδια θέση, όπως λέει, «οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...».
Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέμπτη μέρα με κοροναϊό ο Τσίπρας – «Με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους»
«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό. Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...» έγραψε στα social media ο Αλ. Τσίπρας
Διαβάστε το στο Αλέξης Τσίπρας: Μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους
Συνεχίζει για πέμπτη ημέρα να είναι θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media αφήνει αιχμές για τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ με αιχμή την πενθήμερη καραντίνα. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να...
The post Αλέξης Τσίπρας: Μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤσίπρας: Με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό
Ειδικότερα, κ. Τσίπρας που δημοσίευσε στο Twitter το αποτέλεσμα του θετικού του τεστ, με φωτογραφία που «ανέβασε», λέει πως ο ίδιος παραμένει θετικός και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, μεταδίδοντας τη νόσο, γιατί έχει ολοκληρώσει την πενθήμερη καραντίνα του, αλλά επιλέγει να μην το κάνει. Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: «Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσίπρας: Θα μπορούσα να πάω στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους (ΦΩΤΟ)
«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.
«Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», σχολιάζει, σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την φωτογραφία του θετικού του τεστ.
Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό.
Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι α
Διαβάστε το στο grtimes.gr