Τσίπρας: Είμαι ακόμα θετικός, θα κολλούσα κι άλλους αν είχα πάει στη Βουλή

16:00 - 13/01/2022

Ανάρτηση για την νόσησή του από κορωνοϊό έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Το άρθρο Τσίπρας: Είμαι ακόμα θετικός, θα κολλούσα κι άλλους αν είχα πάει στη Βουλή εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας: Πέντε ημέρες μετά είμαι ακόμα θετικός – Τι θα γινόταν αν πήγαινα στη Βουλή;

Θετικός στον κορωναϊού εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τσίπρας: Παραμένω θετικός μετά από 5 μέρες – Θα κολλούσα συναδέλφους αν έβγαινα

Ύστερα από 5 μέρες νόσησης θα μπορούσα να πάω σήμερα στη Βουλή. Εγώ δε θα το κάνω. Σε ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του προέβη στο twitter ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος διανύει την πέμπτη μέρα νόσησης με κορωνοιό και παραμένει θετικός στον ιό στηλιτεύοντας παράλληλα τις προβλέψεις για το […] The post Τσίπρας: Παραμένω θετικός μετά από 5 μέρες – Θα κολλούσα συναδέλφους αν έβγαινα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αλ. Τσίπρας: Είμαι ακόμα θετικός, θα κολλούσα κι άλλους αν είχα πάει στη Βουλή

Ανάρτηση για την νόσησή του από κορωνοϊό έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας που δημοσίευσε στο Twitter το αποτέλεσμα του θετικού του τεστ λέει πως ο ίδιος παραμένει θετικός και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει γιατί έχει ολοκληρώσει την πενθήμερη καραντίνα του, αλλά επιλέγει να μην το κάνει. «Θα μπορούσα να πάω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τσίπρας για κορωνοϊό: «Είμαι ακόμα θετικός, θα μπορούσα να πάω στη Βουλή να τους κολλήσω όλους»

Τσίπρας για κορωνοϊό: «Είμαι ακόμα θετικός, θα μπορούσα να πάω στη Βουλή να τους κολλήσω όλους» Πέμπτη μέρα νόσησης για τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα (13.01.2022) και το self test τον βγάζει ακόμη θετικό. Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε… ευκαιρί να «καρφώσει» τον ΕΟΔΥ για το πρωτόκολλο της καραντίνας. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία