Το ευχαριστώ του Κουλιμπαλί απ’ το νοσοκομείο!

19:38 - 13/01/2022

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έστειλε το δικό του μήνυμα για να…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το πρώτο μήνυμα του Κουλιμπαλί μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στο πρώτο του μήνυμα στα social media ευχαρίστησε τον Θεό αλλά και τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή 

Διαβάστε το στο

Το «ευχαριστώ» του Ουσμάν Κουλιμπαλί μέσα από το νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Το «ευχαριστώ» του Ουσμάν Κουλιμπαλί μέσα από το νοσοκομείο (ΦΩΤΟ) 13/01/2022 Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη έμφραγμα πριν από μερικές μέρες κατά την διάρκεια ενός αγώνα της Αλ Ουάκρ, σοκάροντας τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, η βοήθεια του Χάμες Ροντρίγκες και του ιατρικού επιτελείου του έσωσε τη ζωή, με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού να ευχαριστεί όλους στο πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. Η ανάρτηση του Κουλιμπαλί: «Γεια σε όλους, Με αυτό το μήνυμα θέλω να σας δώσω τα νέα μου και να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να είμαι ακόμα εδώ σήμερα. Στις 9 Ιανουαρίου 2022 έπαθα έμφραγμα στο γήπεδο λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου. Όλοι έκαναν ό,τι

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο