Χέρι-χέρι με το «αόρατο χέρι» του καπιταλισμού ο Άδωνις Γεωργιάδης

19:54 - 13/01/2022

Οι αναφορές Άδωνι για την λατρεία του στον καπιταλισμό.Την λατρεία του για τον καπιταλισμό διατράνωσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και μαζί, μην ξεχνώντας την ιδεολογική του μήτρα, εμφανίστηκε μίλια μακριά από το… τοπόσημο Αί-Στράτης, υποστηρίζοντας για την «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» πως «αν δηλωνεις οπαδός ενος πολιτεύματος που έφερε μόνο τρομοκρατία, βία, και ποταμούς αίματος και αυταρχισμού είσαι καλός». Με τα δικά του λόγια, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως «εγώ είμαι καπιταλιστής. Εμένα μου αρέσει ο καπιταλισμός και τον υπερασπίζομαι και είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν. Πιστεύω ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει ο δυτικός κόσμος και σίγουρα η χώρα μας είναι η

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά