Μάρκος Σεφερλής: «Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει - Ξεκίνησα από το μηδέν»

21:00 - 13/01/2022

Σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής και μίλησε για την επαγγελματική του καριέρα. Η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε με χαρά, λέγοντάς του: «Πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ. Είσαι εκεί. Είσαι αυτός που γνωρίσαμε. Αυτά που έταξες πως θα μας δώσεις δεν σταμάτησες να μας τα δίνεις με τον ίδιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Δε βγήκες από αυτό. Δεν άλλαξες. Δεν έκανες κωλοτούμπα. Ούτε επηρεάστηκες ποτέ». Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν». Ερωτηθείς αν μετά από τόσα χρόνια που κάνει θέατρο και σάτιρα,

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρκος Σεφερλής: Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει – Ελένη Μενεγάκη: Δεν έκανες κ…λοτούμπα

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στο Mega βρέθηκε καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής το μεσημέρι της Πέμπτης (13/01) και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία. Η παρουσιάστρια του Mega δεν έκρυψε τη χαρά της που είχε τον Μάρκο Σεφερλή καλεσμένο στην εκπομπή της. «Πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ. Είσαι εκεί. Είσαι αυτός που γνωρίσαμε. Αυτά που έταξες πως θα μας δώσεις δεν σταμάτησες να μας τα δίνεις με τον ίδιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Δε βγήκες από αυτό. Δεν άλλαξες. Δεν έκανες κ…λοτούμπα. Ούτε επηρεάστηκες ποτέ» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις