«Αδελφέ μου»: Κραυγή μπροστά στη φλεγόμενη Ferrari του Τ.Μονογυιού (βίντεο)

09:50 - 14/01/2022

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο από το οποίο έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, χθες το βράδυ στη Βουλιαγμένη. Η κόκκινη Ferrari, που μόλις είχε αγοράσει χάνει τον έλεγχο και με σφοδρότητα πέφτει σε δέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση το super car, τυλίγεται στις φλόγες, με τον 45χρονο οδηγό, Τζώρτζη Μονογυιό, εγκλωβισμένο στη θέση του. Τελευταία στιγμή η σύζυγος του καταφέρνει να βγει από το όχημα. Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και μη μπορώντας να αντιδράσουν παρακολουθούν το όχημα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Ο κόσμος φωνάζει και προσπαθεί να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική για βοήθεια. Εκείνη τη στιγ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αδερφέ μου!»: Η κραυγή δίπλα στη Ferrari του Τζώρτζη. Σε σοκ η Κατερίνα Μονογυιού [video]

Ακούστε τη συγκλονιστική κραυγή δίπλα στη φλεγόμενη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού. Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Κατερίνας Μονογυιού. Συγκλονιστικές εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που έχασε τη ζωή του ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού. Συγκλονίζουν οι εικόνες, λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο «Αδερφέ μου!»: Η κραυγή δίπλα στη Ferrari του Τζώρτζη. Σε σοκ η Κατερίνα Μονογυιού [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις