«Βόμβα» Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια

12:28 - 14/01/2022

Με αφορμή την ανασκόπηση στην εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στην εκπομπή Super […] The post «Βόμβα» Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια, αν το έλεγε θα την έστελναν στη χώρα της»

Ο γνωστός παρουσιαστής διηγήθηκε ένα περιστατικό που του είχε εκμυστηρευτεί χορεύτρια του μπαλέτου

Διαβάστε το στο

«Βόμβα» Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια στην εκπομπή «Άνδρες έτοιμοι για όλα»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για απόπειρα βιασμού από πασίγνωστο τραγουδιστή σε βάρος χορεύτριας από το μπαλέτο της εκπομπής «Άνδρες έτοιμοι για όλα» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες» τόνισε. «Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας και όλα…  Και το #MeToo είναι θέμα εποχής. Τότε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Μικρουτσικός: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικός με αφορμή την ανασκόπηση στην εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μικρούτσικος για πασίγνωστο τραγουδιστή: Προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια! Τον ξέρουμε άπαντες

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, πασίγνωστος τραγουδιστής είχε προσπαθήσει να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοκάρει με την αποκάλυψή του – «Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 14/1 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοκάρει με την αποκάλυψή του – «Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια» (Video)

«Tότε αν το έλεγες ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αποκάλυψη σοκ Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια [βίντεο]

Η χορεύτρια ήταν στο μπαλέτο της εκπομπής "Άντρες έτοιμοι για όλα", που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καταγγελίες Α.Μικρούτσικου: «Γνωστός τραγουδιστής παρενόχλησε χορεύτρια»

Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ανέφερε στη σημερινή (14/1) εκπομπή της «Super Κατερίνα» ότι μία χορεύτρια από το μπαλέτου του «Άντρες έτοιμοι για όλα» είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο τραγουδιστή. Όπως είπε πρόκειται για καλλιτέχνη που ξέρουν άπαντες και ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει κλειδώνοντάς τη και κυνηγώντας τη γύρω από το τραπέζι. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες». «Μετά δυσκολίας, όταν είδε

Διαβάστε το στο pronews.gr

«Βόμβα» έριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια

«Μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας…»

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια» (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό από το παρελθόν έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή την ανασκόπηση στην εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα». Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, πασίγνωστος τραγουδιστής είχε προσπαθήσει, τότε, να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο. Αν και ο ίδιος είχε προθυμοποιηθεί -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- να βοηθήσει την κοπέλα, η ίδια του είχε ζητήσει να σιωπήσει από φόβο. «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκαριστική αποκάλυψη Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στην εκπομπή Super Κατερίνα, Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής ένας πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο της εκπομπής “Άντρες έτοιμοι για όλα”, που παρουσίαζε ο ίδιος από το 1998 έως το 2000. “Υπάρχει μια δραματική ιστορία, την οποία δεν την έχω πει ποτέ. Εγώ γενικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Μικρούτσικου: Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια του «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε μια αποτρόπαια ιστορία, που όπως είπε, δεν έχει ξαναμοιραστεί ποτέ Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοφιλής παρουσιαστής…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια

Μια σοκαριστική αποκάλυψη από την εποχή που παρουσίαζε το «Άντρες έτοιμοι για όλα» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για πασίγνωστο τραγουδιστή και απόπειρα βιασμού χορεύτριας. Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα». Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες. Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Α. Μικρούτσικος: “Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια” – ΒΙΝΤΕΟ

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή μια αναφορά στην εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα» και ένα πλάνο που είδε με μία από τις χορεύτριες. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή Super Κατερίνα, ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο. Όπως δήλωσε αρχικά: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία, την οποία δεν την έχω πει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Βόμβα» Μικρούτσικου - Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια (video)

"Μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας... "

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο