Γιώργος Γεωργίου: «Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο»

00:24 - 17/10/2019

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» […] The post Γιώργος Γεωργίου: «Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεωργίου: Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο

«Καταστράφηκε η οικογένειά μου, διαλύθηκε! Από τότε δεν έπαιξα ποτέ ξανά», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση του Γιώργου Γεωργίου: «Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Γεωργίου: Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο (VIDEO)

Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» άνοιξε τη καρδιά του και εξήγησε πως βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος, ενώ μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την Μαρία, τον μεγάλο του έρωτα την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. «Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3000 δραχμές. Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε σεξουαλικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά. Με

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Γεωργίου: Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» άνοιξε τη καρδιά του και εξήγησε πως βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος, ενώ μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την Μαρία, τον μεγάλο του έρωτα την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. «Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία

Διαβάστε το στο madata.gr

Γεωργίου: Χώρισα με την πρώτη μου σύζυγο γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο

«Καταστράφηκε η οικογένειά μου, διαλύθηκε! Από τότε δεν έπαιξα ποτέ ξανά»

Διαβάστε το στο news.gr

Γεωργίου: «Με χώρισε η γυναίκα μου γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο» (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Γιώργος Γεωργίου, […] The post Γεωργίου: «Με χώρισε η γυναίκα μου γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο» (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιώργος Γεωργίου: "Ήμουν εθισμένος στον τζόγο" (video)

"Καταστράφηκε η οικογένειά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο