Η Πολωνία δεν θέλει πολλά περιοριστικά μέτρα - Παραιτήσεις «ειδικών» γιατί δεν πιέζει η κυβέρνηση για... εμβόλια
07:44 - 15/01/2022
Η πολωνική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να επαναφέρει την κανονικότητα στην χώρα αναφορικά με τον κορωνοϊό μέσω της λήψης περιορισμένων μέτρων σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να αναχαιτίσει τη διασπορά του κρατώντας έτσι την κοινωνία και την οικονομία ακμαίες και αυτό οδήγησε σε παραιτήσεις μελών της αντίστοιχης επιτροπής ειδικών που ζητούσαν να ασκηθούν πιέσεις για εμβολιασμούς και αυστηρότερα μέτρα παρά τις μειωμένες νοσηλείες.
Τα 13 από τα 17 μέλη του Ιατρικού Συμβουλίου της Πολωνίας, το οποίο συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, παραιτήθηκαν την Παρασκευή (14/1) καταδικάζοντας την έλλειψη επιστημονικής επιρροής στη χάραξη πολιτικής, μετέ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Πολωνία δεν θέλει πολλά περιοριστικά μέτρα – Παραιτήσεις «ειδικών» γιατί δεν πιέζει η κυβέρνηση για… εμβόλια
Η πολωνική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να επαναφέρει την κανονικότητα στην χώρα αναφορικά με τον κορωνοϊό [...]
The post Η Πολωνία δεν θέλει πολλά περιοριστικά μέτρα – Παραιτήσεις «ειδικών» γιατί δεν πιέζει η κυβέρνηση για… εμβόλια appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο