Εξαθλίωσαν τους Έλληνες: Μητέρα “παρέδωσε” το παιδί της στο Ορφανοτροφείο – “Θα πέθαινε μαζί μου”

08:18 - 15/01/2022

Δεν μπορούσε να ζήσει το παιδί της. Το άρθρο Εξαθλίωσαν τους Έλληνες: Μητέρα “παρέδωσε” το παιδί της στο Ορφανοτροφείο – “Θα πέθαινε μαζί μου” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξαθλίωσαν τους Έλληνες: Μητέρα «παρέδωσε» το παιδί της στο Ορφανοτροφείο - «Θα πέθαινε μαζί μου»

Με απίστευτα χρέη στη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ, μια γυναίκα 48 ετών από τη Νέα Ιωνία στο Βόλο, “παρέδωσε” το 9χρονο παιδί της στο Ορφανοτροφείο του Βόλου γιατί δεν μπορούσε να το ζήσει . Η εννιάχρονη που παρακολουθούσε μαθήματα στο Ειδικό Σχολείο υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 20 ημέρες και στο σπίτι της ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ πολλές φορές της έλειπε και το φαγητό. Η 48χρονη μητέρα εμφανίστηκε μια ημέρα στη Πρόνοια και τους είπε… “σας δίνω το παιδί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να το ζήσω”. Η ασθένεια της μικρής δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες και δόθηκε στο Ορφανοτροφείο με εισαγγελική παραγγελία. Έκλαιγε ασταμάτητα για 15 ημέρες η μικρή και ηρέμησε μόνο όταν είδε ξανά την

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σοκαριστική ιστορία στον Βόλο: Μητέρα έδωσε το παιδί της στο Ορφανοτροφείο λόγω χρεών – «Θα πέθαινε μαζί μου»

Μια συγκλονιστική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με μία 48χρονη γυναίκα από τον Βόλο, η οποία αναγκάστηκε να δώσει το 9χρονο παιδί της στο ορφανοτροφείο, καθώς είχε χρέη στη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζήσει το κοριτσάκι της. Η εννιάχρονη, που παρακολουθούσε μαθήματα στο Ειδικό Σχολείο υποβάλλεται σε…

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους