Μαρία Παλαιολόγου: Η Νίτσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει μεγάλο παράπονο

20:12 - 15/01/2022

‘Ύστερα από πολλά χρόνια, η Μαρία Παλαιολόγου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της «Νίτσας» στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» […] The post Μαρία Παλαιολόγου: Η Νίτσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει μεγάλο παράπονο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νίτσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» καταγγέλλει: Με έχουν παρενοχλήσει και πάρα πολύ μάλιστα

Ειδικότερα, η Μαρία Παλαιολόγου είπε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα». «Έχω πατρική περιουσία, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Παλαιολόγου: Η «Νίτσα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης δακρύζει σε μια σπάνια συνέντευξη

Η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της «Νίτσας» στο σίριαλ «Κωνσταντίνου To άρθρο Μαρία Παλαιολόγου: Η «Νίτσα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης δακρύζει σε μια σπάνια συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο