«Βόμβες» από Σεμέδο: «Πριν μια εβδομάδα με απείλησαν από τον Ολυμπιακό, ίσως έχει σχέση...»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβες» από Σεμέδο: «Πριν μια εβδομάδα με απείλησαν από τον Ολυμπιακό, ίσως έχει σχέση…»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο μιλώντας στην Πορτογαλία, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στον ξυλοδαρμό του. Νέα διάσταση δίνει ο Ρούμπεν Σεμέδο στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία, ο 27χρονος αμυντικός άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την επίθεση που δέχτηκε ίσως βρίσκεται άνθρωπος […]
The post «Βόμβες» από Σεμέδο: «Πριν μια εβδομάδα με απείλησαν από τον Ολυμπιακό, ίσως έχει σχέση…» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΒόμβες από Σεμέδο: «Με απείλησαν από τον Ολυμπιακό, έχω υποψίες ποιος το έκανε»!
⚽️⚽️ Άλλη διάσταση παίρνει η επίθεση που δέχθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα!
Continue reading Βόμβες από Σεμέδο: «Με απείλησαν από τον Ολυμπιακό, έχω υποψίες ποιος το έκανε»! at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΡ.Σεμέδο: «Έχω υποψίες ποιοι μου επιτέθηκαν - Με απείλησαν από τον Ολυμπιακό πριν μια εβδομάδα»
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.
Ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό TSF και με όσα λέει εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα ο διάλογος:
Σεμέδο: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…».
Δημοσιογράφος: «Είσαι καλά;».
Σεμέδο: «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών. Έφυγα από το νοσοκομείο».
Δημοσιογράφος: «Σε χτύπησαν;».
Σεμέδο: «Ναι, δεν με χτύπησαν στα πόδια, αλλά στον καρπό, στο κεφάλι και στον ώμο».
Δημοσιογραφός: «Moυ ανέφερες ότι έχεις κάποιες υποψίες…».
Σεμέδο: «Είναι λογικό. Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου
Διαβάστε το στο pronews.grΈσκασε «βόμβα» ο Σεμέδο – «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Ρούμπεν Σεμέδο για την επίθεση από κουκουλοφόρους που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, κάνοντας μία αποκάλυψη-σοκ. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι απειλήθηκε μία εβδομάδα από άνδρες ασφαλείας του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο ξυλοδαρμός του από τους κουκουλοφόρους «Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι». Αναλυτικά η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈσκασε «βόμβα» ο Σεμέδο – «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Ρούμπεν Σεμέδο για την επίθεση από κουκουλοφόρους που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, κάνοντας μία αποκάλυψη-σοκ....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έσκασε «βόμβα» ο Σεμέδο – «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
Διαβάστε το στο spoilersΒόμβα Σεμέδο: «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
Βόμβα Σεμέδο: «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
15/01/2022
Άλλη διάσταση παίρνει, πλέον, η υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ρούμπεν Σεμέδο έξω από το σπίτι του!
Ο Πορτογάλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό TSF και τόνισε πως έχει κάποιες υποψίες για το ποιος είναι πίσω από τη βίαιη επίθεση, λέγοντας πως «είναι λογικό (σ.σ. να έχω υποψίες), αφού πριν από μία εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου, για να μου επιτεθούν»!
Όπως λέει ο Σεμέδο, «συνέβη πριν από μία εβδομάδα, δεν ήταν τόσο βίαιη επίθεση. Ήρθαν ένας παράγοντας του συλλόγου και ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αλλά αυτήν τη φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον, διότι είχαν
Διαβάστε το στο filathlos.gr