Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν: «Μου είχαν κλέψει το κινητό»
00:02 - 16/01/2022
Στην υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, έρχεται να προστεθεί μία νέα εξέλιξη, καθώς ο άνδρας που αρχικά με ανάρτησή του στο Instagram παραδεχόταν το συμβάν, τώρα, παρουσιάζει μία άλλη εκδοχή των γεγονότων.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».
Συνεχίζοντας τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους "συνοδούς" του την 1/1/2
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εμπλεκόμενος διαψεύδει την ανάρτηση παραδοχής
«Θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1», γράφει σε ανάρτησή του ο Μ.Π. ένας εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.
Διαβάστε το στο pagenews.gr