Τζόκοβιτς – Αποδέχεται την απόφαση του δικαστηρίου – Αποχωρεί από την Αυστραλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νόβακ Τζόκοβιτς: Αποδέχεται τη δικαστική απόφαση, αποχωρεί από την Αυστραλία - Η πρώτη δήλωση
Την πρώτη δήλωση έκανε σε δημοσιογράφους ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απόφαση για την απέλασή του από την Αυστραλία. Ο Νο 1 τενίστας δηλώνει απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Αποδέχεται τη δικαστική απόφαση, αποχωρεί από την Αυστραλία – Η πρώτη δήλωση
«Εξαιρετικά απογοητευμένος» δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο μετά την οριστική απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Αυστραλίας, που απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η πλευρά του Σέρβου τενίστα.
«Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου για δικαστικό έλεγχο της απόφασης του υπουργού να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open», είπε ο Τζόκοβιτς.
«Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές σε σχέση με την αναχώρησή μου από τη χώρα.
Νιώθω άβολα που ήμουν το επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω ότι όλοι τώρα μπορούμε να επικε
Διαβάστε το στο grtimes.gr