Τζόκοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος με την απόφαση»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς: Είμαι απογοητευμένος, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αποχώρησή μου
«Νιώθω άβολα που το επίκεντρο των τελευταίων εβδομάδων ήμουν εγώ», ανέφερε ο Σέρβος τενίστας στην πρώτη του δήλωση μετά την απόρριψη της έφεσής του
Διαβάστε το στο Tζόκοβιτς: Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος αλλά σέβομαι την απόφαση και αποχωρώ
Η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς ακυρώθηκε οριστικά, ο Σέρβος αθλητής δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open και θα απελαθεί άμεσα από την χώρα. Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τένις μετά το τέλος της δίκης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις, τονίζοντας πως είναι λυπημένος αλλά θα αποχωρήσει άμεσα, σεβόμενος την απόφαση της αυστραλιανής δικαιοσύνης. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους εκείνους που ήταν στο πλευρό του.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Είμαι απογοητευμένος, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αποχώρησή μου
Υπενθυμίζεται ότι με απόφασή του το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας ακύρωσε την βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, οπότε ο Σέρβος τενίστας δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Australian Open και θα απελαθεί από την χώρα. Αναλυτικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε: «Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να ανακτήσω δυνάμεις, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζόκοβιτς: Είμαι απογοητευμένος, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αποχώρησή μου
Η πρώτη δήλωση του κορυφαίου Σέρβου τενίστα μετά την απόρριψη της έφεσής του - «Θα γίνει ήρωας των αντιεμβολιαστών αν τον απελάσετε» είπαν στην εκδίκαση οι συνήγοροί του, αλλά δεν έπεισαν τους δικαστές - Ποιος τον αντικαθιστά στο Australian Open.
Το άρθρο Τζόκοβιτς: Είμαι απογοητευμένος, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αποχώρησή μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜαρτίνς: «Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα»
☘☘⚽⚽Ικανοποιημένος με το ...πούλμαν!
Continue reading Μαρτίνς: «Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΝ.Τζόκοβιτς: «Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου αλλά τη σέβομαι»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος με την απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας να ακυρώσει οριστικά την βίζα του, κάτι που σημαίνει που σημαίνει ότι ο Σέρβος τενίστας δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Australian Open και θα απελαθεί από την χώρα.
Η απόφαση των τριών δικαστών ήταν ομόφωνη κι ως εκ τούτου ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του.
Λίγο μετά τη δικαστική του ήττα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση απέλασης του κι έτοιμος να συνεργαστεί με τις Αρχές, για να φύγει από τη χώρα.
«Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για να αναφερθώ στα αποτελέσματα της σημερινής ακρόασ
Διαβάστε το στο pronews.grΤζόκοβιτς: Είμαι απογοητευμένος, θα συνεργαστώ με τις αρχές για την αποχώρησή μου
Νιώθω άβολα που το επίκεντρο των τελευταίων εβδομάδων ήμουν εγώ
Διαβάστε το στο patrasevents.gr