Βιασμός σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη - 24χρονη: «Αυτό που έπαθα εγώ να μην το πάθει καμία - Δεν θα κάνω πίσω»

10:22 - 16/01/2022

Η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, έλεγε και ξανάλεγε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, πως «αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω». Φανερά σοκαρισμένη αλλά με μία δύναμη ψυχής που εντυπωσιάζει, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Η ίδια παίρνει κουράγιο από τους φίλους και γνωστούς που στάθηκαν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η κοπέλα είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις