Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά από άντρες»

19:20 - 16/01/2022

Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα το απόγευμα της Κυριακής στην […] The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά από άντρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά από άντρες

Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Προσωπικά». Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο γεγονός πως έχει δεχθεί αντισυναδελφική συμπεριφορά εντός του ελληνικού κοινοβουλίου. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειδικά στα πρώτα μου βήματα στην πολιτική και μέσα στη βουλή, έχω συναντήσει από την πλευρά των ανδρών συναδέλφων όχι μια τόσο συναδελφική συμπεριφορά. Όσο τουλάχιστον θα περίμενε κανείς». «Είναι δυστυχώς τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις πάρα, πάρα πολύ έντονες ακόμα στην ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και ως γυνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά από άντρες» (vid)

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο γεγονός πως έχει δεχθεί αντισυναδελφική συμπεριφορά εντός του ελληνικού κοινοβουλίου. Η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειδικά στα πρώτα μου βήματα στην πολιτική και μέσα στη βουλή, έχω συναντήσει από την πλευρά των ανδρών συναδέλφων όχι μια τόσο συναδελφική συμπεριφορά. Όσο τουλάχιστον θα περίμενε κανείς». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά στη Βουλή από άνδρες

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί, στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, μίλησαν για την κοινή τους πορεία.  Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, στην πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μιλούν για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους που ήταν η γέννηση των μωρών τους, πριν τέσσερις μήνες. Η Όλγα αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και στον σημαντικό ρόλο του Μίνου στην απόφαση της να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να γίνει μητέρα, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να νοιώσουν τη μητρότητα, να επιμένουν, για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Ο Μίνως Μάτσας, που με τις σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω συναντήσει αντισυναδελφική συμπεριφορά από άνδρες»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μαζί με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί, στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, μίλησαν για τον γάμο του και την μητρότητα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο