Ο Μάρκος Σεφερλής εξηγεί πως δεν ενδιαφέρεται για τη μαρκίζα – “Δεν έχω τέτοια θέματα”
09:51 - 31/12/2019
Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή […]
The post Ο Μάρκος Σεφερλής εξηγεί πως δεν ενδιαφέρεται για τη μαρκίζα – “Δεν έχω τέτοια θέματα” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής εξηγεί πως δεν ενδιαφέρεται για τη μαρκίζα – "Δεν έχω τέτοια θέματα"
Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή το επιτυχημένο μιούζικαλ Hairspray που συνεχίζει το ταξίδι του στο θέατρο Ακροπόλ. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο ζήτημα της μαρκίζας εξηγώντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να πήγαινε και… δεύτερο όνομα σε παράσταση!
Θα πήγαινες “δεύτερο όνομα” στη μαρκίζα;
Ναι, θα πήγαινα “δεύτερο όνομα” γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα, ακόμα κι όταν έκανα τηλεόραση, που ήμουν πολύ επίκαιρος και ήμουν στα σχήματα, πριν κάνω τις δικές μου δουλειές. Ποτέ δεν διεκδίκησα πού θα μπει το όνομα μου. Αυτό λέω και στους ηθοποιούς που είναι μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια,
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μάρκος Σεφερλής εξηγεί πως δεν ενδιαφέρεται για τη μαρκίζα
Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή το επιτυχημένο μιούζικαλ Hairspray που συνεχίζει το ταξίδι του στο θέατρο Ακροπόλ. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο ζήτημα της μαρκίζας εξηγώντας πως
Διαβάστε το στο madata.gr