Μαγνησία: 37χρονος πέθανε στο τιμόνι του φορτηγού – Δίπλα του ήταν το ανήλικο παιδί του

07:41 - 17/01/2022

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό στη Μαγνησία.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαγνησία: 37χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε το φορτηγό του - Ήταν μαζί του και το ανήλικο παιδί του

Έντονη θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε 37χρονος πάνω στο τιμόνι – Σε σοκ το ανήλικο παιδί του που ήταν στο φορτηγό

Τη ζωή του την ώρα που οδηγούσε έχασε χθες (16.01) ένας 37χρονος οδηγός φορτηγού. Ο άνδρας κινούνταν στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης, όταν άγνωστο ακόμα, πέθανε, είτε πριν ή αμέσως μετά την εκτροπή του οχήματος. Μέσα στο όχημα ήταν και το ανήλικο παιδί του, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τα αίτια θανάτου διερευνώνται, όπως και τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαγνησία: 37χρονος πέθανε στο τιμόνι του φορτηγού- Βρισκόταν μαζί με το ανήλικο παιδί του

Ο 37χρονος οδηγούσε την Κυριακή το βράδυ στην ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο ύψος της Σούρπης και από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, πάνω στο τιμόνι, ενώ το φορτηγό εξετράπη. Σε σοκ βρίσκεται το ανήλικο παιδί του 37χρονου, που βρισκόταν στην καμπίνα του φορτηγού, συνοδεύοντας τον πατέρα του, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr. Τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαγνησία: 37χρονος πέθανε στο τιμόνι του φορτηγού - Ηταν μαζί με το ανήλικο παιδί του

Αιφνίδιος θάνατος ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό στη Μαγνησία. Σε σοκ βρίσκεται το ανήλικο παιδί του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θλίψη στη Μαγνησία: 37χρονος πέθανε στο τιμόνι του φορτηγού – Βρισκόταν μαζί του και το ανήλικο παιδί του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό στη Μαγνησία. Ο 37χρονος οδηγούσε την Κυριακή το βράδυ στην ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο ύψος της Σούρπης και από άγνωστο μέχρι στιγμής  λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, πάνω στο τιμόνι, ενώ το φορτηγό εξετράπη. Σε σοκ βρίσκεται το ανήλικο παιδί του 37χρονου, που βρισκόταν στην καμπίνα του φορτηγού, συνοδεύοντας τον πατέρα του σύμφωνα με το magnesianews.gr. Τα αίτια θανάτου διερευνώνται. 

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μαγνησία – Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε με το ανήλικο παιδί του στη νταλίκα

Έντονη θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού απ΄την Αθήνα. Σύμφωνα με το magnesianews, ο 37χρονος οδηγώντας χθες, στις 8.45 περίπου το βράδυ το όχημά του, στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης, άγνωστο για ποιο λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, είτε πριν ή αμέσως μετά, την εκτροπή του οχήματος. Σοκαρισμένο το ανήλικο παιδί του 37χρονου, που βρίσκονταν στην καμπίνα του φορτηγού, συνοδεύοντας τον πατέρα του, τα αίτια θανάτου του οποίου διερευνώνται, όπως και τα ακριβή αίτια του τροχαίου. The post Μαγνησία – Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε με το ανήλικο παιδί του στη νταλίκα appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τραγωδία: Πέθανε ενώ οδηγούσε το φορτηγό του – Ήταν μαζί του και το ανήλικο παιδί του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό στη Μαγνησία. Ο 37χρονος οδηγούσε την Κυριακή το βράδυ στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης και άγνωστο για ποιον λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, πάνω στο τιμόνι, ενώ το φορτηγό εξετράπη. Σε σοκ βρίσκεται το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαγνησία: 37χρονος πέθανε στο τιμόνι του φορτηγού

Βρισκόταν μαζί του και το ανήλικο παιδί του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Κόρινθος: Συναγερμός στο Λιμενικό - Εντοπίστηκε σορός στη θάλασσα του Αγίου Νικoλάου

Καρύδια: Γιατί είναι σημαντικό να τα μουλιάζετε πριν τα φάτε

RealEurope Podcast

Ευχαριστήριο μήνυμα της Χαμάς για τις δηλώσεις Ερντογάν κατά του Ισραήλ

Συστήματα Patriot στην Ουκρανία: Ο Σολτς καλεί τους Ευρωπαίους να μιμηθούν το παράδειγμά του

Ολλανδία: Η δήμαρχος του Άμστερνταμ θέλει να νομιμοποιηθεί η χορήγηση κοκαΐνης από γιατρούς και φαρμακεία