Kατερίνα Καινούργιου: «Έχω γίνει έξαλλη με αυτά τα σχόλια, μην ξανακούσω κάτι τέτοιο»

10:18 - 17/01/2022

Mε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου. To άρθρο Kατερίνα Καινούργιου: «Έχω γίνει έξαλλη με αυτά τα σχόλια, μην ξανακούσω κάτι τέτοιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω γίνει έξαλλη με αυτά τα σχόλια, μην ξανακούσω κάτι τέτοιο" (video)

"Tο κορίτσι αυτή τη στιγμή υποφέρει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Kατερίνα Καινούργιου: «Έχω γίνει έξαλλη με αυτά τα σχόλια, μην ξανακούσω κάτι τέτοιο» (VIDEO)

Mε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πριν περάσει σε όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τον εκνευρισμό της με κάποια σχόλια. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένη με όσους γράφουν ότι δεν έπρεπε να έχει δεχτεί την πρόταση να πάει στο δωμάτιο αυτών των ανδρών. «Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω κάτι. Έχω γίνει έξαλλη με διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια στα social media που λένε, “τι δουλειά είχε το κορίτσι στο δωμάτιο”. Μην ξανακούσω… αλήθεια όταν τα βλέπω αυτά εξοργίζομαι.. Μη ξανακούσω

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της