Μάριος Αθανασίου: «Έχω βρεθεί σε δουλειά που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού από σχολείο»

13:00 - 17/01/2022

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μάριος Αθανασίου μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή To άρθρο Μάριος Αθανασίου: «Έχω βρεθεί σε δουλειά που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού από σχολείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: Έχω υπάρξει μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο σε μια δουλειά που ήμουν

Στην αποκάλυψη ότι είχε γίνει μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο σε μια δουλειά που βρισκόταν 12 χρόνια πριν προχώρησε ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιώτοπουλο. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Μάριος Αθανασίου είπε ότι το περιστατικό πρέπει να μας αφυπνίσει, ενώ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη 12 χρόνια πριν που τον έφερε σε δύσκολη θέση. «Είχα τσακωθεί άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν υλικό από σχολείο. Ήταν 12 χρόνια πριν, σε κινητό μεταξύ ανθρώπων υπήρχαν βίντεο και ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού π@ρν@γραφικού υλικού»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την ερώτηση […] The post Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού π@ρν@γραφικού υλικού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου: Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο

"Μιλάμε τώρα για το παιδί σου, για το παιδί μου και όλο αυτό συνέβαινε εν αγνοία των ανθρώπων" τονίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μ.Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως είχε γίνει μάρτυρας διακίνησης σχολικού ποορνογραφικού υλικού. «Το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να μας αφυπνίσει όλους. Πριν 12 χρόνια, σε μια δουλειά που βρισκόμουν, υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού. Πρέπει όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας και να προσέχουμε τι ανεβάζουμε στο διαδίκτυο». «Το 2021 ήταν για μένα περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες. Το κλίμα στη σειρά “Άσε μας ρε μαμά” είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω παρουσιαστής, αν και μου το έχουν προτείνει. Δεν θα το απέκλεια όμως. Το σκεπτικό μου ήταν διαφορετικό στο

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μάριος Αθανασίου: Έχω υπάρξει μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο

«Πιάστηκε το στομάχι μου, τσακώθηκα πολύ άσχημα»

Διαβάστε το στο news.gr

Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» στον Alpha αναφέρθηκε στα τελευταία περιστατικά που έχουν σημειωθεί με διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ο Μάριος Αθανασίου μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει γίνει μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού, πριν από 12 χρόνια. Ο […] The post Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της