Γεωργιάδης: Αν χρειαστούν περαιτέρω μέτρα στην οικονομία θα τα πάρουμε

15:36 - 17/01/2022

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρθούν νέα μέτρα στήριξης. Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδ. Γεωργιάδης: Αν χρειαστούν περαιτέρω μέτρα θα τα πάρουμε – Τι είπε για τον Πολάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Realfm 97,8 ότι “δεν υπάρχει καμία αλλαγή των παγίων ελληνικών θέσεων. Το δικαίωμα της Ελλάδας σε επέκταση των μιλίων είναι κυριαρχικό μας δικαίωμα και θα το ασκήσουμε όταν εμείς κρίνουμε”. Ερωτηθείς για τις κλήσεις σε απολογία σε Βαξεβάνη και Παπαδάκου απάντησε ότι “εφόσον η σκευωρία Novartis αποδειχθεί δικαστικά ότι έχει υπάρξει, ήμουν ένας από τους στόχους, ίσως και ο κεντρικός. Όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει υπάρξει μια κλήση σε απολογία κάποιων ανθρώπων. Εγώ δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία, διότι κατά τη γνώμη μου το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες