Ρωσία: Δεν επιβεβαιώνει, δεν αποκλείει εγκατάσταση ρωσικών πυραύλων σε Κούβα - Βενεζουέλα
16:12 - 17/01/2022
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, απαντώντας κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι RTVI στο ερώτημα, αν εξετάζεται γενικά το ενδεχόμενο της ανάπτυξης ρωσικών στρατιωτικών υποδομών στην Βενεζουέλα ή στην Κούβα, απάντησε λέγοντας: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα ούτε επίσης να αποκλείσω τίποτα στην περίπτωση αυτή».
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρωσία: Δεν επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει εγκατάσταση πυραύλων σε Κούβα και Βενεζουέλα
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, απαντώντας κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι RTVI στο ερώτημα αν εξετάζεται το ενδεχόμενο της ανάπτυξης ρωσικών στρατιωτικών υποδομών στην Βενεζουέλα ή στην Κούβα, απάντησε λέγοντας: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα ούτε επίσης να αποκλείσω τίποτα στην περίπτωση αυτή». Παράλληλα ο Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες προκαλέσουν την Ρωσία και συνεχίσουν να της ασκούν στρατιωτικές πιέσεις, τότε η Ρωσία μπορεί να προβεί σε ενέργειες με το Πολεμικό Ναυτικό της. «Ο Ρώσος πρόεδρος επανειλημμένα έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στο θέμα αυτό – για το ποιες μπορεί να είναι οι ενέργειες, για παράδειγμα μέσω του ρωσικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡωσία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκατάστασης ρωσικών πυραύλων σε Κούβα και Βενεζουέλα
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, απαντώντας κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι RTVI στο ερώτημα, αν εξετάζεται γενικά το ενδεχόμενο της ανάπτυξης ρωσικών στρατιωτικών υποδομών στην Βενεζουέλα ή στην Κούβα, απάντησε λέγοντας: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα ούτε επίσης να αποκλείσω τίποτα στην περίπτωση αυτή».
Διαβάστε το στο mononews.grΡωσία: Δεν επιβεβαιώνει ούτε και αποκλείει την ανάπτυξη όπλων σε Βενεζουέλα και Κούβα
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, απαντώντας κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι RTVI στο ερώτημα αν εξετάζεται το ενδεχόμενο της ανάπτυξης ρωσικών στρατιωτικών υποδομών στην Βενεζουέλα ή στην Κούβα, απάντησε λέγοντας: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα ούτε επίσης να αποκλείσω τίποτα στην περίπτωση αυτή».
Παράλληλα ο Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες προκαλέσουν την Ρωσία και συνεχίσουν να της ασκούν στρατιωτικές πιέσεις, τότε η Ρωσία μπορεί να προβεί σε ενέργειες με το Πολεμικό Ναυτικό της.
«Ο Ρώσος πρόεδρος επανειλημμένα έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στο θέμα αυτό – για το ποιες μπορεί να είναι οι ενέργειες, για παράδειγμα μέσω του ρωσικού Πολεμικού
Διαβάστε το στο pronews.grΌλα ανοικτά τα αφήνει η Ρωσία για το ενδεχόμενο εγκατάστασης πυραύλων σε Κούβα και Βενεζουέλα
Στη Μόσχα αισθάνονται πίεση από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και δεν αποκλείουν αντίδραση
Διαβάστε το στο news.grΡωσία: Ούτε επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει το ενδεχόμενο εγκατάστασης ρωσικών πυραύλων σε Βενεζουέλα και Κούβα
«Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα ούτε επίσης να αποκλείσω τίποτα στην περίπτωση αυτή», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, απαντώντας κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι RTVI…
Διαβάστε το στο politik.gr