Ραντζέλοβιτς: «Θέλω να μείνω Λεγανές, αλλά ο Ολυμπιακός αποφασίζει»

16:34 - 17/01/2022

Ραντζέλοβιτς: «Θέλω να μείνω Λεγανές, αλλά ο Ολυμπιακός αποφασίζει» 17/01/2022 Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη δανεική θητεία του απ’ τον Ολυμπιακό στη Λεγανές και τη La Liga 2, καθώς έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής και μέσα απ’ αυτά έχει φτάσει σε αρκετά γκολ. Συγκεκριμένα μετράει 19 ματς στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας σκοράρει πέντε φορές, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Ο 24χρονος μέσος μίλησε για τη Λεγανές, αλλά και για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο ίδιος δεν βλέπει με κακό μάτι την παραμονή στην Ισπανία, ωστόσο τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε, την ώρα που η ρήτρα αγοράς είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραντζέλοβιτς: «Θέλω να μείνω στη Λεγανές, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Λεγανές μετέφερε σε δηλώσεις του ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς, ωστόσο επεσήμανε ότι αυτός που αποφασίζει είναι ο Ολυμπιακός. Στον Ολυμπιακό πέταξε το… μπαλάκι ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς σχετικά με το μέλλον του και συγκεκριμένα την παραμονή του στην Λεγανές. Ο Σέρβος άσος επεσήμανε ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ισπανική ομάδα […] The post Ραντζέλοβιτς: «Θέλω να μείνω στη Λεγανές, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)