Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου – Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί με τους γονείς

18:44 - 17/01/2022

Ο ηθοποιός, ξεκαθάρισε, αρχικά, τις φήμες πως πηγαίνει στο Survivor, λέγοντας πως «μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση». Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου

Όσα δήλωσε ο Κώστας Νικούλι. Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία. «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι. Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία. «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι. Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας