NBA – Σταθερά ανεμβολίαστος ο Ίρβινγκ: «Επιμένω στην απόφασή μου και στα πιστεύω μου»

09:56 - 18/01/2022

Ο Καϊρί Ίρβινγκ υποστήριξε για ακόμα μια φορά την απόφαση του να μην κάνει το εμβόλιο  Ο Ίρβινγκ, που αγωνίζεται πλέον μόνο στα εκτός έδρας ματς της ομάδας του,…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάιρι Ίρβινγκ: «Επιμένω στην απόφασή μου, δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποτελεί τον πιο γνωστό ανεμβολίαστο μπασκετμπολίστα. Ο σούπερ σταρ των Νετς δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και φρόντισε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τη στάση του. Την απόφασή του να μην εμβολιαστεί υποστήριξε ο Καϊρί Ίρβινγκ σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Νετς στο Κλίβελαντ (114-107). ... Περισσότερα To άρθρο Κάιρι Ίρβινγκ: «Επιμένω στην απόφασή μου, δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ίρβινγκ: «Επιμένω στην απόφασή μου και στα πιστεύω μου»

Την απόφασή του να μην εμβολιαστεί υποστήριξε για ακόμα μια φορά ο Καϊρί Ίρβινγκ σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Νετς στο Κλίβελαντ (114-107).

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά