Σαμπρίνα: «Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω ξανθιά Barbie – Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου» (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαμπρίνα: Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie – Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο
Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η τραγουδίστρια Σαμπρίνα η οποία αναφερόμενη στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα είπε πως «οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά, όμως δεν είμαι έτσι ακριβώς στη ζωή μου». Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως δήλωσε μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Σαμπρίνα εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής, έκανε μία ροκ μπάντα, κάτι που πάντα ονειρευόταν και δεν μπορούσε να το κάνει στα μπουζούκια. «Αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει, είναι κάτι που αγαπώ πολύ» δήλωσε για την ροκ μπάντα της. «Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ» «Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣαμπρίνα: Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie
Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο
Διαβάστε το στο news.grΣαμπρίνα: "Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά, όμως δεν είμαι έτσι στη ζωή μου"
"Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr