Τζώρτζης Μονογυιός: Στην τελευταία του κατοικία με το κοστούμι που φόρεσε στον πολιτικό του γάμο

12:14 - 18/01/2022

Το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι μετά από συζήτηση που είχε με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, την...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζης Μονογυιός: Θα τον θάψουν με το κουστούμι που φόραγε στον γάμο του

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και φίλοι λένε σε λίγο το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό στη Μύκονο. Η αδελφή του Κατερίνα έκανε χθες μία ανάρτηση στο Facebook με μία φωτογραφία του Τζώρτζη από τον πολιτικό του γάμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού η οικογένεια αποφάσισε να ντύσει τον δικό της άνθρωπο στο φέρετρο με το ίδιο κουστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε, μια φωτογραφία που ο ίδιος λάτρευε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, στον ίδιο δρόμο παντρεύτηκε και βάφτισε το παιδί του. Το κλίμα στο νησί των ανέμων είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»