Κήρυγμα με…νόημα Ιερόθεου στην Αμφιλοχία: Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει στην εκκλησία-θα είμαι για μήνες τοποτηρητής

13:56 - 18/01/2022

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν στην Αμφιλοχία οι πιστοί το κήρυγμα του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου που χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, πολιούχου της πόλης, ως τοποτηρητής της χηρεύουσας Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κάποιες αναφορές του μάλιστα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση ειδικά όταν σημείωσε πως « Δεν μπορεί να ...

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κήρυγμα με…νόημα Ιερόθεου στην Αμφιλοχία: Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει στην εκκλησία-θα είμαι για μήνες τοποτηρητής

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν σήμερα στην Αμφιλοχία οι πιστοί το κήρυγμα του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου που ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου , πολιούχου της πόλης, ως τοποτηρητής της χηρεύουσας Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Το άρθρο Κήρυγμα με…νόημα Ιερόθεου στην Αμφιλοχία: Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει στην εκκλησία-θα είμαι για μήνες τοποτηρητής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα