Πεδίο μάχης ο Έβρος! Χημικά και χειροβομβίδες κρότου σε συγκέντρωση για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο

18:20 - 18/01/2022

ΕΒΡΟΣ ΝΕΑ: Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας, όπου ξεκίνησαν εργασίες για την επέκταση της δομής προσφύγων και μεταναστών και του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ), με τις αστυνομικές δυνάμεις τα προχωρούν σε χρήση χημικών. Όπως μεταδίδει το evros-news.gr, στο τέλος της κινητοποίησης και ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός των Εβριτών είχε αρχίσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έβρος: Επεισόδια και χημικά σε διαμαρτυρία για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Φυλάκιο Έβρου, όπου ξεκίνησαν εργασίες για την επέκταση της...

Διαβάστε το στο Zougla

Έβρος: Επεισόδια με χημικά και χειροβομβίδες κρότου σε κινητοποίηση για την επέκταση του ΚΥΤ

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας στον Έβρο, όπου ξεκίνησαν εργασίες για την επέκταση της δομής προσφύγων και μεταναστών και του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ), με τις αστυνομικές δυνάμεις τα προχωρούν σε χρήση χημικών. Όπως αναφέρει το evros-news.gr, στο τέλος της συγκέντρωσης και ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός των Εβριτών είχε αρχίσει να αποχωρεί, κάποιοι πέταξαν δυναμιτάκια και πέτρες, ενώ άρχισαν να κουνάνε την κλούβα των ΜΑΤ που είχε τοποθετηθεί μπροστά στην είσοδο των δομών. Η Αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ακόμα και προς ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά που δεν είχαν ακόμα αποχωρήσει. Αυτό προκάλεσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο