Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 24χρονη – «Δεν είχα καμία συνείδηση – Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ» (video)

09:24 - 19/01/2022

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα...»

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 24χρονη, «Δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου τη βρώμα, ήμουν χωρίς συνείδηση»

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της 24χρονης μετά την καταγγελία της για βιασμό, τι λέει για το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα όσα συνέβησαν στη σουίτα 602. Αποφάσισε με θάρρος να μιλήσει ανοιχτά δείχνοντας το πρόσωπό της στην κ΄άμερα, η 24χρονη κοπέλα που βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η Γεωργία Μπίκα συγκλονίζει με όσα περιγράφει […] The post Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 24χρονη, «Δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου τη βρώμα, ήμουν χωρίς συνείδηση» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας για το πάρτι στο ξενοδοχείο (vid)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας, φίλης της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της.

Διαβάστε το στο

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε η 17χρονη – «Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι»

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)