Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

11:54 - 19/01/2022

Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατέρρευσε η Καινούργιου: “Μου γράφουν να πεθάνω και να μην μπορέσω να κάνω ποτέ παιδί”

Σε κλάματα ξέσπασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της μετά την επίθεση που δέχτηκε χθες στα κοινωνικά δίκτυα. Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του Alpha, ξέσπασε και είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά […] The post Κατέρρευσε η Καινούργιου: “Μου γράφουν να πεθάνω και να μην μπορέσω να κάνω ποτέ παιδί” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου on air: Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί, απλά και μόνο επειδή στήριξα τον Αλεξάνδρου

Διαβάστε το στο

H Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί»

Στην άδικη επίθεση που δέχεται στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, ξεσπώντας σε κλάματα. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως υποστήριξε, τις τελευταίες ώρες δέχεται πολύ προσβλητικά μηνύματα, με κάποιους χρήστες να της εύχονται να πάθει κακό.  Η Κατερίνα Καινούργιου δέχεται αυτά τα σκληρά μηνύματα στα social media – όπως είπε – επειδή υποστήριξε τον συνεργάτη της ... Περισσότερα To άρθρο H Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Η συγκινησιακή φόρτιση της Κατερίνας Καινούργιου λόγω απαράδεκτων σχολίων στα social media.

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά... Ηρεμήστε...»

Η Κατερίνα Καινούργιου που από το πρωί έδειχνε να μην είναι καλά ψυχολογικά, τελικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα – «Μου λένε να πεθάνω και να μην κάνω παιδί»

Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA. Αφορμή στάθηκαν τα έντονα σχόλια στο διαδίκτυο γύρω από την την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και τον χειρισμό των τηλεοπτικών εκπομπών σε αυτήν, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει τα χυδαία μηνύματα... The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα – «Μου λένε να πεθάνω και να μην κάνω παιδί» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή – «Μου έλεγαν να πεθάνω και να μην κάνω παιδί» (Video)

«Κατέρρευσε» συναισθηματικά στον αέρα της εκπομπής της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατέρρευσε η Καινούργιου: "Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί"

Η Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για τη σκληρή επίθεση που δέχεται: Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του;

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά... Ηρεμήστε...»

Η Κατερίνα Καινούργιου που από το πρωί έδειχνε να μην είναι καλά ψυχολογικά, τελικά δεν…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου που από το πρωί έδειχνε να μην…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

«Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά»

Διαβάστε το στο news.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή…. »

Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο θέμα της Ιωάννας Τούνη θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της. «Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media» «Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω […] The post Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν να πεθάνεις,

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της. «Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Καινούργιου – «Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη»

Στην «επίθεση» που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο θέμα της Ιωάννας Τούνη θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της.  «Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί» Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην επίθεση που  δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

H Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί» (VIDEO)

Στην άδικη επίθεση που δέχεται στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, ξεσπώντας σε κλάματα. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως υποστήριξε, τις τελευταίες ώρες δέχεται πολύ προσβλητικά μηνύματα, με κάποιους χρήστες να της εύχονται να πάθει κακό. Η Κατερίνα Καινούργιου δέχεται αυτά τα σκληρά μηνύματα στα social media – όπως είπε – επειδή υποστήριξε τον συνεργάτη της και σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εξήγησε μάλιστα πως στεναχωριέται πάρα πολύ για το πώς αυτή η κατάσταση επηρεάζει τον συνεργάτη της και πώς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε ένα τέτοιο θέμα. «Μου κάνατε χθες επίθεση, γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη, εφόσον είναι και ο σύντροφος το

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά;»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξαιτίας σχολίων και δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό της, αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας ότι δεν είναι φίλος της ο […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ξαφνικά με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά;» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της