Ξεσπά σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη»

12:46 - 19/01/2022

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου εύχονται να πεθάνω και να μην κάνω παιδί, επειδή στήριξα τον Αλεξάνδρου»

Η παρουσιάστρια «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής λόγω της επίθεσης που δέχεται στα social media, επειδή στάθηκε στο πλευρό του συνεργάτη της

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Έκλαψε στον αέρα – «Μου έλεγαν να μην κάνω παιδιά και να πεθάνω επειδή στήριξα τον Δημήτρη»

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και τη δημοσιοποίηση του άνδρα που διέρρευσε το ροζ βίντεο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, η παρουσιάστρια τσακώθηκε με τον δικηγόρο του άνδρα που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη και, όπως είπε σήμερα, αυτό ήταν αρκετό για να δεχθεί επιθέσεις και κατάρες. «Παιδιά, δεν καταλαβαίνω! Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media! Ξέρω, είχε ξέσπασμα και στο Happy Day πριν αλλά θα το κάνω και γω. Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά! Πέστε την στους θύτες όσο θέλετε. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες