Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 22χρονη από το Κορδελιό

17:48 - 19/01/2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη από την εξαφάνιση της 22χρονης Αναστασίας Παλαμαρτσούκ από την περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού Θεσσαλονίκης – Ανακοίθνωση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 22χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή την περασμένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Διαβάστε την συνέχεια στο tilegrafimanews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 22χρονη από το Κορδελιό

Η 22χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού την περασμένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Το άρθρο Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 22χρονη από το Κορδελιό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 22χρονης από το Κορδελιό

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 22χρονης Αναστασίας Παλαμαρτσούκ από την περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού. Ανακοίνωση για την εξαφάνιση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Εξαφανίστηκε 22χρονη από το Κορδελιό

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά την εξαφάνιση 22χρονης από την περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού. Η κοπέλα έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εξαφανίστηκε 22χρονη από το Κορδελιό

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο