Θρήνος στην Πορτογαλία! 6χρονο παιδί πεθαίνει από καρδιοαναπνευστική ανακοπή – Πριν μία εβδομάδα είχε κάνει το εμβόλιο
19:04 - 19/01/2022
Τι μεταδίδει το CNN Portugal...
Το άρθρο Θρήνος στην Πορτογαλία! 6χρονο παιδί πεθαίνει από καρδιοαναπνευστική ανακοπή – Πριν μία εβδομάδα είχε κάνει το εμβόλιο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πορτογαλία: Εξάχρονο αγόρι πεθαίνει από ανακοπή μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του
Σύμφωνα με το CNN Portugal, ένα 6χρονο αγόρι που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον Covid-19 και βρέθηκε θετικό στον Sars-CoV-2 πέθανε την Κυριακή στο Νοσοκομείο Santa Maria. Αυτό ανακοίνωσε την Δευτέρα το Centro Hospitalar Universitário Lisboa Norte (CHULN), σημειώνοντας ότι τα αίτια του θανάτου αναλύονται.
Η Infarmed επιβεβαίωσε ότι έλαβε αυτήν τη Δευτέρα ειδοποίηση για πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια.
Το παιδί που πέθανε είχε εμβολιαστεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Το νοσοκομείο ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το παιδί εισήχθη στο Hospital de Santa Maria το Σάββατο με «κατάσταση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής».
« Το παιδί είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 και το CHULN ειδοποί
Διαβάστε το στο pronews.gr