Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας! Χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα – Θα χιονίζει στο Άγιον Όρος από την Παρασκευή

19:52 - 19/01/2022

ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Για παραταμένη παγωνιά που ξεκινά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προειδοποιούν, οι μετεωρολόγοι, υπογραμμίζοντας ότι θέλουν προσοχή οι χαμηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα στην Αττική, καθώς αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και στο Σύνταγμα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ψυχρής εισβολής, η οποία αναμένεται να πάρει το όνομα κακοκαιρία Ελπίδα, θα είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις και οι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας! Χιόνια – Θα χιονίζει στο Άγιον Όρος από την Παρασκευή

ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Για παραταμένη παγωνιά που ξεκινά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προειδοποιούν, οι μετεωρολόγοι, υπογραμμίζοντας ότι θέλουν προσοχή οι χαμηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα στην Αττική, καθώς αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και στο Σύνταγμα. Το άρθρο Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας! Χιόνια – Θα χιονίζει στο Άγιον Όρος από την Παρασκευή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο