Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τρομάρα – «Μούδιασαν τα χείλη του», αναφέρει ο γιος του
20:30 - 19/01/2022
Ώρες αγωνίας περνά ο Γιώργος Τρομάρας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και
To άρθρο Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τρομάρα – «Μούδιασαν τα χείλη του», αναφέρει ο γιος του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τρομάρα: «Του βρήκαν ανεύρυσμα στην καρδιά», λέει ο γιος του
Δύσκολες ώρες για τον παλαιστή-θρύλου που υπέστη εγκεφαλικό
Διαβάστε το στο Αγωνία για τον Γιώργο Τρομάρα – Τι είπε ο γιος του
Ώρες αγωνίας για τον παλαιστή-θρύλο Γιώργο Τρομάρα με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Την κατάσταση αυτή επιβεβαίωσε εμμέσως και ο γιος του μιλώντας στον ALPHA. «Έχω κλάψει κι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Ακούω αυτά που μου λένε οι γιατροί και τα βλέπω τελείως ρεαλιστικά» είπε ο γιος του. Σύμφωνα με τον ίδιο η περιπέτεια για τον Γιώργο Τρομάρα ξεκίνησε «το μεσημέρι της Τρίτης που μούδιασαν τα χείλη του, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και το αριστερό του χέρι. Του βρήκαν ότι έχει ανεύρυσμα στην καρδιά, μάλλον πέρασε ένα παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο». Ποιος είναι ο Γιώργος Τρομάρας Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr