Σ.Αγγελόπουλος: «Ο άντρας της πρώτης μου ξαδέρφης έκανε το εμβόλιο & μετά από 2 μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι»

11:42 - 20/01/2022

Ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, μίλησε μεταξύ άλλων για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, λέγοντας πως ο άντρας της πρώτης του ξαδέρφης το έκανε και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Ειδικότερα, είπε: «Πολύ δύσκολες οι μέρες στην εντατική, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό. Ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξαδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο άντρας της ξαδέρφης μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι»

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο άντρας της ξαδέρφης μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι» Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρωινό, μίλησε για το διαζύγιο του, καθώς, επίσης, για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, προκαλώντας αίσθηση με τα όσα ανέφερε. Ο Στάθης Αγγελόπουλος για τον δύσκολο χωρισμό που είχε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις