Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

13:10 - 20/01/2022

Πίσω στον χρόνο γύρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την ενότητα […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν πέθανε ο αδερφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη

Με αφορμή την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν επέστρεφε από την εκπομπή που έκανε «Παρέα με τον Ανδρέα» ξεκινούσε και η οικονομική του περιπέτεια.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Όταν πέθανε ο αδελφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ» (videos)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του και αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της εκπομπής…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι πριν πεθάνει ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Πίσω στον χρόνο γύρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται» στον Alpha.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εξομολόγηση Ανδρέα Μικρούτσικου: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» από την οποία και έπειτα ξεκίνησε η οικονομική του περιπέτεια. Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Πέμπτης 20/1 μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τις οικονομικές To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» (Video)

«Ό,τι είχα και δεν είχα, ήταν σε διαδικασία κατάσχεσης - Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη

Ο παρουσιαστής για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τη στήριξη από τον αδελφό του

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Πέμπτης 20/1 μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Με αφορμή την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν επέστρεφε από την εκπομπή που έκανε «Παρέα με τον Ανδρέα» ξεκινούσε και η οικονομική του περιπέτεια. «Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθανε ο Θάνος και δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Για την οικονομική κατάσταση που βίωνε τα προηγούμενα χρόνια και την στήριξη του Θάνου Μικρούτσικου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου. «Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται». Ο παρουσιαστής θυμήθηκε πως όταν επέστρεφε από την εκπομπή που έκανε «Παρέα με τον Ανδρέα» ξεκινούσε και η οικονομική του περιπέτεια. «Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη"

"Γύριζα σπίτι μου από την εκπομπή βρίσκοντας εξώδικα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Όταν πέθανε ο αδελφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ» (VIDEO)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του και αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της εκπομπής «Παρέα με τον Ανδρέα». Πίσω στον χρόνο γύρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (20/1) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται» στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» από την οποία και έπειτα ξεκίνησε η οικονομική του περιπέτεια. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βία

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της εκπομπής «Παρέα με τον Ανδρέα» μετά την οποία σταμάτησε την τηλεόραση. Όπως περιέγραψε η καθημερινότητά του είχε γίνει πολύ δύσκολη εκείνη την περίοδο εξαιτίας των πλειστηριασμών που αντιμετώπιζε. «Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο