ΒΙΝΤΕΟ-Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3, χτίζουμε κάτι παραπάνω»

22:06 - 20/01/2022

ΒΙΝΤΕΟ-Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3, χτίζουμε κάτι παραπάνω» 20/01/2022 Ένα κλισέ που σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν χαρακτήρισε το Big-3 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μια ιδιαίτερη συνέντευξή που έδωσε στο Eurosport, όπου εμφανίστηκε ως ολόγραμμα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για το αν τον πικραίνει το γεγονός ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν αυτή τη στιγμή στους τρεις καλύτερους παίκτες παγκοσμίως: «Θα έλεγα ότι είμαι στον κόσμο μου. Δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά και κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, στοχεύω στους μεγάλους τίτλους και στη δόξα που αγαπώ, είναι ένας από τους λόγους που παίζω τένις, θα έρθουν. Δεν το σκέφτομα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3, χτίζουμε κάτι παραπάνω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το γεγονός ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν στο Big-3 των κορυφαίων του τένις, σε μια συνέντευξη που εμφανίστηκε ως… ολόγραμμα! Ένα κλισέ που σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν χαρακτήρισε το Big-3 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μια ιδιαίτερη συνέντευξή που έδωσε στο Eurosport, όπου εμφανίστηκε ως ολόγραμμα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για το αν […] The post Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3, χτίζουμε κάτι παραπάνω» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)