Australian Open: Στους «16» του τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη

06:44 - 21/01/2022

Εύκολη επικράτηση για τη Μαρία Σακκαρη με 2-0 σετ επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Australian Open. Στον 4ο γύρο την περιμένει η Τζέσικα Πέγκουλα.Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της αν και στην αρχή της αναμέτρησης ήταν πίσω με 3-1 γκέιμ. Η Ρωσίδα ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και προηγήθηκε με 3-1 και 40-0 στο σερβίς της, όμως από εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα. Πήρε μόλις 2 games, η Σάκκαρη πήρε 11 και όλα τελείωσαν εύκολα για την Ελληνίδα τενίστρια. Μετά από ένα λάθος της Ρωσίδας η Μαρία ισοφάρισε σε 3-3 γκέιμ και στο αμέσως επόμενο κατάφερε να περάσει μπροστά με 4-3. Σ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Australian Open: Στις «16» η Μαρία Σάκκαρη – «Θα το πάω μέχρι τέλους»

Στις «16» του Australian Open πέρασε με εμφατικό τρόπο η Μαρία Σάκκαρη. Η Σάκκαρη παίζοντας ολοκληρωτικό τένις, κέρδισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 22 λεπτά) και στο επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πέγκουλα. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που... The post Australian Open: Στις «16» η Μαρία Σάκκαρη – «Θα το πάω μέχρι τέλους» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στις «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Μαρία Σάκκαρη

Οι ομογενείς τραγουδούσαν «Πω πω πω Μαρία» και «Μήλο μου κόκκινο» ενώ η ελληνίδα τενίστρια επικρατούσε της ρωσίδας Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ. Τώρα η Σάκκαρη θα βρεθεί απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα για μια θέση στον ημιτελικό του Γκραν Σλαμ The post Στις «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Μαρία Σάκκαρη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Australian Open: Στους «16» η Σάκκαρη

Την πρόκριση στους «16» του Australian Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη τενίστρια για δεύτερη φορά στην καριέρα της θα συμμετάσχει στους «16» του αυστραλιανού grand slam.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Australian Open: Στους «16» η Σάκκαρη

Την πρόκριση στους «16» του Australian Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη τενίστρια για δεύτερη φορά στην καριέρα της θα συμμετάσχει στους «16» του αυστραλιανού grand slam. H Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 22 λεπτά) και θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα. Τόσο η […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά