Σάκκαρη: «Παίζω σαν στο σπίτι μου - Έτσι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος»
07:02 - 21/01/2022
Στην παρουσία των Ελλήνων στις εξέδρες του κορτ, όπου αντιμετώπισε και νίκησε την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, αναφέρθηκε η Μαρία Σάκκαρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτή τη στήριξη μπορεί να φτάσει ως το τέλος του Australian Open.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη για το Australian Open: «Μπορώ να φτάσω έως το τέλος»
Η Μαρία Σάκκαρη πάτησε «γκάζι» και προκρίθηκε εύκολα στις «16» του Australian Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο...
Διαβάστε το στο ZouglaΣάκκαρη μετά την πρόκριση στους 16 του Australian Open: «Μπορώ να φθάσω έως το τέλος»
Η Μαρία Σάκκαρη πάτησε «γκάζι» και προκρίθηκε εύκολα στις «16» του Australian Open.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΒΙΝΤΕΟ - Σάκκαρη: «Με τέτοια υποστήριξη μπορώ να φτάσω ως το τέλος του Australian Open»
ΒΙΝΤΕΟ - Σάκκαρη: «Με τέτοια υποστήριξη μπορώ να φτάσω ως το τέλος του Australian Open»
21/01/2022
Στην παρουσία των Ελλήνων στις εξέδρες του court, όπου αντιμετώπισε και νίκησε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, αναφέρθηκε η Μαρία Σάκκαρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτή τη στήριξη μπορεί να φτάσει ως το τέλος του Australian Open.
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Απολαμβάνω να παίζω, απολαμβάνω τον κόσμο. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Δίνει επιπλέον ενέργεια ο κόσμος. Στους αντιπάλους δεν αρέσει, αλλά αρέσει σε μένα, οπότε… Θέλω να τους ευχαριστήσω, τόσο τους Έλληνες, όσο και όλους όσοι έρχονται να με στηρίξουν», ανέφερε για τον κό
Διαβάστε το στο filathlos.gr